Indkøbskurv

VELKOMMEN TIL UNISKIN

Uniskin.dk, tidligere Dermonic.dk, blev etableret af hudlæge Søren Frankild i 2006. Søren Frankild er uddannet speciallæge i Hudsygdomme i 2004. Søren Frankild og personale er dedikeret til at netop du kan få en pænere hud.

Vores mission er at tilbyde de bedste og mest veldokumenterede hudprodukter på markedet og sælge dem så billigt som muligt for at så mange som muligt kan bruge de bedste hudprodukter. Vi ønsker at vores daglige arbejde i klinikken med hudsyge patienter suppleres med både forbyggende og støttende behandlingsregimer til de medicinske behandlinger vi udfører. Vi vejleder derfor gerne med hvilke produkter du skal bruge uanset om du ønsker at forebygge et hudproblem, supplerende behandling til et hudproblem eller optimal efterbehandling.

Butikken er fysisk beliggende i Hudklinikken Esbjerg, Borgergade 70 st. th. 6700 Esbjerg. Uniskin.dk blev etableret for at kunne tilbyde de bedste hudprodukter til daglig pleje og som supplement til behandling af hudlidelser. I det daglige varetages driften af webshoppen af Stephanie Hansen og Camilla Friis.

Medlemskaber
• Danske Dermatologers Organisation
• Dansk Dermatologisk Selskab
• European Academy of Dermatology

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Uniskin.dk.

HOLDET


SØREN FRANKILD
SØREN FRANKILD
HUDLÆGE

Speciallæge og ejer af Uniskin.dk samt Hud- og laserklinikken 2004 til 2010 og i kompagniskab 2010 til 2018. Cand.med. fra Odense Universitet i 1992 og Ph. D. fra Odense Universitet i 2004.

STEPHANIE HANSEN
STEPHANIE HANSEN
KLINIKASSISTENT

Stephanie har været ansat siden 2014, og har derfor mange års erfaring samt flere kurser bag sig. Stephanie vejleder dagligt klinikkens patienter i div. hudsygdomme samt produkter hertil.

CAMILLA FRIIS
CAMILLA FRIIS
KLINIKASSISTENT

Uddannet Social- og sundhedsassistent. Camilla har opbygget et stort kendskab til hudsygdomme og vores hudprodukter, så hun kan derfor vejlede dig i det produktvalg, der netop passer til dig.

AJLAR
AJLAR
LAGERASSISTENT

Ajlar har siden 2017 pakket dine produkter og sætter en stor ære i at du får dem til tiden og at de er godt beskyttet under forsendelsen. Hun er stolt af de mange gode anmeldelser vi har fået på TrustPilot.